17.04.2018

6. BÖLGE “GENÇ SADA” YARIŞMASI AKSARAY’DA DÜZENLENDİ

İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın komisyon başkanlığını yaptığı Anadolu İmam Hatip Liseleri arası 6. Bölge “Genç Sada” Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması Aksaray’da düzenlendi.

14 Nisan 2018 Cumartesi günü Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasına Aksaray(2), Adana, Hatay, Mersin, Kayseri(2), Niğde, Nevşehir, Osmaniye olmak üzere 8 ilden 10 okul katıldı. Dinleyen misafirlerin ve komisyon üyelerinin ziyadesiyle memnun kalarak dinledikleri “Genç Sada” lar kıyasıya bir yarışma sergilediler. Yarışmanın birincisi Adana-Seyhan Adana And. İ.H.L. öğrencisi Muhammed Enes KIRANŞAL, ikinci Hatay-Antakya Hatay Milli İrade And. İ.H.L. öğrencisi Ali AKSOY, üçüncüsü ise Aksaray-Merkez Kanuni And. İ.H.L. Muhammed Mustafa SAMAN oldu. Yarışmacıları gayretlerinden dolayı tebrik eden İl Müftümüz Cemalettin BAL, dereceye giren öğrencilere hediyeleri vererek teşekkür etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın başkanlığını yaptığı komisyonda, Özgür ÖZTÜRK, Ahmet DEMİREL, Ahmet KAVURMACI, Ahmet DOĞAN görev aldı.