27.04.2018

ULU CAMİİNDE ELLER SEMAYA AÇILDI

İl Müftülüğümüzce Berat Kandili münasebetiyle Karamanoğlu Ulu camiinde düzenlenen programda manevi atmosfer teneffüs edildi.

Şaban ayının 15. günü Pazartesiyi Salıya bağlayan gece akşam namazından sonra Kur’an’ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerifler okundu. Sonrasında İl Müftümüz Cemalettin BAL, Berat gecesinin yaklaşan ramazan ayının müjdecisi olduğunu ve ilahi af ve rahmete nail olma, tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesi olduğunu belirtti. Geceyi idrak etme adına gönüllere hitap eden İl Müftümüz Cemalettin BAL sohbetlerinin sonunda dua etti. Yapılan salatü selamlar ve tesbihatlar sonrasında tevbe-istiğfarda da bulunuldu.

Berat Kandili münasebetiyle düzenlenen programa aileleriyle gelen vatandaşlar Karamanoğlu Ulu Camii’ni doldurdu. Gecenin sonunda çeşitli ikramlarda da bulunuldu.