03.05.2018

ÜNLÜ MOBİLYA MAĞAZASI DUALARLA AÇILDI

İlimizde hizmete giren Göktaşlar Grup İstikbal ve Mondi mobilya mağazaları dualarla açıldı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba günü hizmete giren Göktaşlar Grup İstikbal ve Mondi mobilya mağazalarının açılışı için düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Protokol konuşmaları sonrasında işletme sahibi Cüneyt GÖKTAŞ konuşma yaptı. Ardından İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın duasıyla kurdele kesilerek mağaza hizmete açıldı. Çok sayıda iş adamı ve vatandaşın katıldığı açılış programında çeşitli ikramlar yapılarak mobilyalar tanıtıldı. Açılışa özel yapılan indirim büyük ilgi gördü. Açılış duasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, iş yerinin İlimize ve halkımıza hayırlı hizmetler sunması temennisinde bulunarak dualarla açılışı gerçekleştirdi. İşletme sahibi Cüneyt GÖKTAŞ, İl Müftümüz Cemalettin BAL' a teşriflerinden ve dualarından dolayı teşekkür etti.