03.05.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE YAPILDI

Yaklaşan Ramazan-ı Şerif öncesinde ilimiz ve ilçelerimizde yapılacak olan hizmetlerin değerlendirilmesi ve daha etkili kılınabilmesi için İl Müftülüğümüzde toplantı yapıldı.

03 Mayıs 2018 Perşembe günü Müftülüğümüz Somuncubaba Okuma ve Sohbet Salonunda yapılan toplantıda Gençlik Hizmetleri Koordinatörleri, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğünün ve Engelli Koordinatörlerinin sunumları neticesinde Ramazan Ayında halkın bütün çoğunluğuna ulaşabilme hususunda çalışmaların hızlandırılması kararlaştırıldı. Toplantı gündemine sorun ve ihtiyaçların tespiti de ele alınıp müftülük olarak neler yapılabileceği hususunda da değerlendirmeler yapıldı.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü yardımcısı, Şube Müdürleri, İlçe Müftüleri, Vaizler, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü ve Gençlik Koordinatörleri iştirak etmiş olup verimli bir toplantı gerçekleştirildi.