24.05.2018

İYİLİK SOFRALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi birlikteliğinde 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü öğrenciler için iftar programı düzenledi.

KYK'da din hizmeti ve din eğitimi verdiğimiz erkek öğrencilerle iyilik sofrasında bir araya gelindi. İftar öncesinde İl Müftümüz Cemalettin BAL'ın  Ramazan ayının önemiyle alakalı yaptığı konuşmanın akabinde Kur'an'ı Kerim tilaveti okundu. İftar edildikten sonra dua yapıldı. Akşam namazı ile birlikte çay ikramında bulunuldu. Teravih namazı öncesinde Cemalettin-i Aksaray-i Camiinde oruç tutmanın fazileti hakkında vaaz verildi. Her ayın Ramazan gibi feyzli olmasını arzulayıp bu tür etkinliklerin devamınını talep eden öğrenciler memnuniyetleri dile getirdiler.

Ramazan-ı Şerif-i tam manasıyla yaşamak amacıyla tertip edilen İyilik Sofrasına katılımda bulunan çok sayıda öğrenci din gönüllülerine teşekkür ettiler.