13.06.2018

GÖNÜLLER İYİLİK SOFRASINDA BİR ARADA

İyilik Sofrası kapsamında engellilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi organizasyonu ile 07 Haziran 2018 Perşembe günü düzenlenen İyilik Sofrası iftar programına, müftülüğümüz tarafından umreye gönderilen engelli kardeşlerimiz ve Somuncubaba'nın Gülleri kapsamında yetim çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. İftar programı İl Müftü Yardımcısı Yaşar ZENGİN'in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından konuşma yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Ramazan-ı Şerifin faziletine değinerek Ramazan ayının başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olduğunu hatırlattı. Daha sonra müftülüğümüz vaizi Mehmet ESER'in yaptığı dua ile iftar edildi.
Engelli kardeşlerimiz ve yetim çocuklar için kurulan yaklaşık 300 kişilik İyilik Sofrası teşekkürlerle son buldu.