30.07.2018

VALİ SN. AYKUT PEKMEZ’DEN DİYANET VAKFI’ NA KURBAN BAĞIŞI

Aksaray Valisi Sn. Aykut PEKMEZ, Kurbanını TDV' ye bağışlayarak Bağış Makbuzunu Aksaray İl Müftüsü Cemalettin BAL' dan teslim aldı.

Vali Aykut PEKMEZ, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı birlikteliğinde sürdürülen kurban organizasyonlarını beğendiğini ifade etti.

İl Müftüsü Cemalettin BAL, Vali PEKMEZ’ e bu örnek davranışından dolayı teşekkürlerini arz ederek Türkiye Diyanet Vakfının, her yıl uyguladığı gibi bu yılda büyük bir organizasyon ile vekâletle kurban bağışlarını yurt içinde ve yurt dışında 145 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını ifade etti.  Bu konu ile ilgili, İl ve İlçe Müftülüklerimizin din görevlileriyle birlikte vatandaşlarımızın vekâletle kurban bağışlarına bir köprü olduğunu ve Karamanoğlu Ulu Camii önünde hizmete sunulan vekâletle kurban bağış standıyla da Aksaraylı hemşerilerimizin bağışlarının kabul edildiğini belirtti.