21.03.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ İLETİŞİM KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

İl Müftülüğümüzde görev yapan Din görevlilerimiz için 21.03.2017 Salı günü İletişim konulu seminer ve toplantı düzenlendi.

Köy ve Kasaba görevlilerinin katıldığı toplantı Müftülüğümüz konferans salonunda 09.00 da başladı. Toplantıda İl Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi ile ilgili yapılacak faaliyetleri personele aktardı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Din Hizmetleri ve Din Eğitiminde iletişimin önemine değindi. Akabinde İletişim konulu semineriyle NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA sahne aldı. Köy ve kasaba  görevlilerimize düzenlenen seminer sonrasında verimli geçen İletişim konulu sunum saat 14.00 de Kuran Kursu Öğreticilerimiz içinde devam etti. Programa katılan din görevlilerimiz, oldukça verimli geçen sunumdan memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ettiler ve bu tür seminerlerin devamını talep ettiklerini ifade ettiler.