24.03.2017

İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İlimiz Merkez Karamanoğlu Ulu Camii de 24.03.2017 Cuma günü İmam Hatip Lisesi Öğrencileri arasında Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi.

Her yıl Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri arasında düzenlenen Hutbe Okuma yarışması bu yıl da İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında yapıldı. Yarışma içeriği hakkındaki yaptığı konuşmasında İl Müftümüz Cemalettin BAL, yarışmaya katılan öğrencilere başarılar temenni etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın başkanlık ettiği komisyon üyeleri karşısında öğrenciler, verilen 15 ‘er dakikalık süre zarfında sırayla Hutbelerini irad ettiler. Yapılan Hutbe Okuma Yarışması değerlendirme sonucunda, Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Muhammed Güvenmez birinciliği elde etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL ve Milli Eğitim il Müdürü Hacı Ömer KARTAL yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek ödüllerini verdiler. Dereceye giren öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.