22.04.2017

HZ.PEYGAMBER ve GÜVEN TOPLUMU

İl Müftülüğümüz 21.04.2017 Cuma günü Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi münasebetiyle Kutlu Doğum programı tertip etti.

İl Müftülüğümüzün düzenlediği Kutlu Doğum programı Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşti. Program İstiklal Marşının okunması ve Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış Konuşmasını İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptı. 2017 yılı Kutlu Doğum sinevizyon gösterisinin izlenmesinin akabinde Konya İl Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpınar, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasının ana teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans verdi. Oldukça verimli geçen konferans sonrasında Konya İl Müftüsü Prof.Dr Ali Akpınar' a hediye ve çiçek takdimi yapıldı.

İl Müftülüğümüzün düzenlediği ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa İl Müftümüz Cemalettin BAL, Konya İl Müftüsü Prof.Dr Ali Akpınar ile birlikte Asü Rektörü Prof Dr. Yusuf Şahin ve  birçok kurum amiri de katıldı.