17.08.2017

2017 YAZ KURAN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

İl Müftülüğümüz 17.08.2017 Perşembe günü saat 10.00 da 2017 Yaz Kuran Kursları kapanış programı tertip etti.

Merkez Karamanoğlu Ulu Cami inde düzenlenen program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Cemalettin Bal ‘ın açılış konuşmasının akabinde Yaz dönemi boyunca Camilerimizde ve Kuran Kurslarımızda eğitim ve öğrenim gören öğrencilerin etkinlikleri yer aldı. Yaklaşık 2000 öğrencinin şenlendirdiği programa veliler ve vatandaşlarda katıldı. Programa katılan vatandaşlar böyle etkileyici ve coşkulu bir etkinliğin Aksaray da ilk defa yapıldığını ve genç nesilleri, çocukları camide görmekten fevkalade memnun olduklarını dile getirdiler. Programda 2017 Yaz Kuran Kurslar arasında yapılan bilgi yarışmasında birinci olan öğrencimiz Müge Nida Er ve başarısında emeği geçen Ortaköy/Hz. Ebubekir cami İmam Hatibi Ahmet Emin Demir' e çeyrek altın ödülleri verildi. Yapılan program sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, Din görevlilerimizin gayretli çalışmalarından dolayı Teşekkür ederek Tüm görevlilerimize temsilen emektar personellere çiçek verdi. Program sonrasında katılımcılara ikramda bulunuldu.

Vatandaşların ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği 2017 Yaz Kuran Kursları Kapanış Programına İl Müftümüz Cemalettin Bal ile Birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Müftü Yardımcısı Ali Işık, Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Cami Görevlileri ve Kuran Kursu Öğreticileri de Katıldı.