30.10.2018

GENÇLİK BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

İl Müftümüz Cemalettin BAL, Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla gençlik buluşmalarını yeniden başlattı.

26.10.2018 Cuma günü akşamında İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda yapılan gençlik buluşması yoğun ilgi gördü. Cemalettin-i Aksaray-i camide kılınan yatsı namazı sonrasında İl Müftümüz Cemalettin BAL, programa katılan gençlerle sohbet ederek dini sorularını cevaplandırdı. Sohbetlerinin ardından çalışmaları devam eden ve çok yakında ilimize kazandırılacak gençlik merkeziyle ilgili müjdeyi veren İl Müftümüz Cemalettin BAL, yeni Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörünün Vaiz Mehmet Eser olduğunu da açıkladı. Programın sonunda tayin sebebiyle Gençlik Koordinatörlüğü görevini bırakan Vaiz Fatih Yar, gençlerle vedalaştı. Program çeşitli ikramlarla son buldu.