30.10.2018

VALİ AYKUT PEKMEZ' DEN İL MÜFTÜMÜZ BAL' A TAZİYE ZİYARETİ

Vali Aykut Pekmez ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül,  İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret etti.

Vali Aykut Pekmez ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül,  26 Ekim 2018 Cuma günü Müftülük makamına yaptıkları taziye ziyaretlerinde İl Müftümüz Cemalettin BAL’ a taziyede bulundular. Taziye ziyaretinde yapılan görüşmelerin ardından İl Müftümüz Cemalettin BAL, Vali Aykut Pekmez’in ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül’ ün teşriflerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek kendilerine teşekkür etti ve Müftülüğümüzde yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında da bilgiler verdi. Vali PEKMEZ, Müftülük Hizmet binasında yapılan çalışmaları ve yenilikleri ziyadesiyle beğendiğini ifade ederek örnek teşkil ettiğini dile getirdi.