05.10.2019

GENÇLİK MERKEZLERİMİZ İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

Müftülüğümüz tarafından yapımı tamamlanan Büyük Bölcek Mahallesi Siteler Camii yanındaki Aksaray Müftülüğü Erkek Gençlik Merkezimizin açılışı, İlimize teşrif eden Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Bünyamin Albayrak'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Aksaray İl Müftülüğü Erkek Gençlik Merkezimizin açılışına Valimiz Sayın Ali Mantı, Belediye Başkan Vekili Mustafa Karahancı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayhan Özçiftçi, İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrenciler,ve davetliler katıldı.

Müftülüğümüzün bahçesinde yapımı tamamlanan Aksaray Müftülüğü Kız Gençlik Merkezimizin açılışı ise Valimiz Sayın Ali Mantı’nın eşi Hanımefendi, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ın eşi Hanımefendi, daire amirleri ve ilçe müftülerinin eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.