08.10.2018

"CAMİLER VE DİN HİZMETİNE ADANMIŞ ÖMÜRLER"

İl Müftülüğümüz, 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Aksaray’ da görev yapan din gönüllülerine program tertip etti.

6 Ekim 2018 Cumartesi günü Aksaray Kültür Merkezi ’nde düzenlenen program Cemalettin Aksaray-i Cami İmam Hatibi Çapan Altındal’ ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İzlenilen sinevizyon gösterisinin sonrasında açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Cemalettin Bal,  Din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri haftası” nı tebrik ederek “Din görevlisi olmanın değerine ve din hizmetinin önemi” ne değindi. Programın devamında HASEKİ Eğitim görevlisi Ali Rıza Temel hoca efendi’ ninCamiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temalı konferansı sahne aldı. Konferans’ ın sonunda ilimizde yürütülen Din hizmeti faaliyetlerine destek sağlayan hayırseverlere plaket takdiminde bulunan İl Müftüsü Cemalettin Bal, konferanslarından dolayı ilimize teşrif eden Ali Rıza Temel hoca efendi’ ye teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.