09.04.2018

CAMİ VE KUR’AN KURSU İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR

Aksaray ilimizde köy ve kasabalarda ihtiyaç duyulan, İl Müftülüğümüze bağlı olarak 4-6 yaş grubu Kuran Kursları ve camiler inşa edilmeye devam ediyor. İl Müftümüz Cemalettin BAL, 04 Nisan 2018 Çarşamba günü Gençosman ve Sanırtol köylerinde yapımı devam eden camileri ve Kur’an kursunu ziyaret etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL ve Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ, Gençosman ve Sanırtol köylerinde inşaatı devam eden Cami ve Gençosman köyündeki 4-6yaş grubu Kur’an Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 4-6 yaş grubu Kuran kursunun yapımıyla ilgilenen cami görevlilerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İl Müftümüz Cemalettin BAL, Gençosman Köyünde inşaatı devam eden 4-6 yaş Kuran kursundaki yaptığı incelemeler neticesinde Dernek ve Cami görevlileriyle yaptığı görüşmede en güzel hizmetin sunulması için tavsiyelerde bulundu. İl Müftümüz Cemalettin BAL 4-6 yaş grubu Kuran Kurslarına verdiği önemi ifade ederek yapılan bu hizmetin Aksaray İlimiz için büyük bir kazanç olduğunu ve inşaatı tamamlandığı takdirde hemen açılacağını belirtti.