27.04.2018

100 UMRE PROJESİ ÖĞRENCİLERİ DUYGULARINI PAYLAŞTI

100 umre projesi kapsamında kutsal topraklara gönderdiğimiz Aksaray Üniversitesi öğrencileri ile hayırseverleri bir araya geldi.

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesince düzenlenen program 26 Nisan 2018 Perşembe günü Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Atasayar Camii İmam-Hatibi O. Bedrettin Kaymakçı’ nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, İl Müftülüğü olarak yapılan din hizmetleri ve din eğitimi çalışmalarında gençliğe ayrı bir değer ve önem verildiğini vurguladı.  Daha sonrasında umreye giden öğrencilerin karelediği fotoğraflar sinevizyonu paylaşılarak öğrencilerin duygu ve düşüncelerini anlatmalarınarına yer verildi. Öğrencilerin yaşadığı coşku ve heyecan, katılımcıların gözyaşlarına yansıyarak gönüllerde kutsal topraklara özlem uyandırdı. Duygu ve düşüncelerini yansıtan öğrenciler İl Müftümüz Cemalettin BAL' a teşekkür ederek projenin devamını talep ettiklerini dile getirdiler.

Programın sonunda İl Müftümüz Cemalettin BAL, Müftülüğümüzce A.S.Ü öğrencilerine sunulan yarışmasız, sınavsız ve ücretsiz 100 umre projesine katkı sağlayan kurum amirlerine, hayırseverlere ve din görevlilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.