05.05.2018

ENGELLİ DERNEKLERİ MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE BİR ARAYA GELDİ

İl Müftülüğümüz Aksaray’daki çeşitli engelli derneklerine yönelik program düzenledi.

Engelli Dernekleri Görevlileri ve ilgili kurum yetkilileri İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte 04 Mayıs 2018 Cuma günü  Müftülüğümüz Somuncubaba Okuma ve Sohbet Salonunda akşam yemeğinde bir araya gelerek engellilere verilen din hizmeti ve din eğitimini değerlendirdiler. Ardından engelliler için din eğitimi adına yapılabilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Program çeşitli ikramlar ve İl Müftümüz Cemalettin BAL'ın katılımcılara Kur'an-ı Kerim ve Dinim İslam kitapları hediye etmesiyle son buldu.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında engelli derneklerine yönelik düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Yaşar ZENGİN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ de katıldı.