25.05.2018

RAMAZAN BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi, Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatıyla  Ramazan Buluşmaları İrşad etkinlikleri kapsamında ilimiz kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarına iftar programı tertip etti.

Kurum amirleri, Sivil toplum kuruluşları ve misafirlerin katıldığı programda konuşma yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Müftülüğümüzün ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubemizin hizmetlerinden bahsederek programa katılan misafirlere teşekkür etti.  Konuşmasında Kudüs'te yaşanılan durumlara da değinen İl Müftümüz Cemalettin BAL dua yaparak konuşmasını sonlandırdı. Program ilahi ve kasidelerde okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatıyla düzenlenen, üç gün süreyle devam edecek İrşad programına Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Mehmet Şükrü KILIÇ ve Kütahya Eğitim Merkezi Müdürü Fatih KARAZEYBEK teşrif etti. Başkanlığımızın başlatmış olduğu Ramazan Buluşmaları ve İrşad etkinlikleri ilimiz merkez camilerinde sohbet ve Kur'an'ı Kerim tilavetleriyle uygulanmaya başlandı.