29.05.2018

15 TEMMUZ İMAM-HATİP ORTAOKULU  ÖĞRENCİLERİNE  RAMAZAN-I ŞERİF KONFERANSI

İl Müftümüz Cemalettin BAL, 29 Mayıs 2018 Salı günü 15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine Ramazan-ı Şerif münasebeyitle konferans verdi.

İlimiz 15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu  öğrencileriyle bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin BAL yaptığı konuşmasında Ramazan-ı Şerifin faziletini ve bereketini anlattı. Öğrencilerin oruç ile alakalı sorularını yanıtlayan İl Müftümüz Cemalettin BAL, öğrencilere oruç konusunda tavsiyelerde bulundu. Konferans Kur’an-ı Kerim tilavetiyle son buldu. Oldukça verimli geçen konferanslarından dolayısıyla öğrenciler İl Müftümüz Cemalettin BAL’A teşekkür ederek bu tür aktivitelerin devamını talep ettiler.

Okul İdaresi, İl Müftümüz Cemalettin BAL’IN 15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileriyle yaptığı programdan ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.