04.06.2018

ÖĞRENCİLERLE İYİLİK SOFRASINDA

İyilik Sofrası iftar programı kapsamında Kur’an Kursu Öğrencilerine iftar yemeği verildi.
Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi organizasyonu ile düzenlenen İyilik Sofrası iftar programında Müftülüğümüze bağlı olarak hizmet veren Laleli Erkek Hafız Kur’an Kursu, Hamidiye Kız Hafiz Kur’an Kursu, Fatımatüz-Zehra Kur’an Kursu ve Özel Asude Konağı Öğrencileri bir araya geldi. Program Laleli Kur’an Kursu Hafızlık Öğrencisi Muhammed Mustafa SAMAN'ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından konuşma yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, manevi değerimiz Ramazan-ı Şerif-in faziletine değinerek Kadir Gecesi ve itikafın öneminden de bahsetti. Gerçekleştirilen konuşmanın ardından yapılan iftar duasıyla iftar edildi.
Gönüllerin bir araya geldiği İyilik Sofrası teşekkürler ve güzel temennilerle son buldu.