04.06.2018

İL MÜFTÜLERİ AKSARAY'DA

Diyanet İşleri Başkanlığınca Vaaz ve İrşad faaliyetleri kapsamında başlatılan Kardeş İl Projesi kapsamında kardeş Şehir İl Müftüleri 04 Haziran 2018 Pazartesi günü İlimizde bir araya geldi.

İl Müftümüz Cemalettin Bal ´ın daveti üzerine Kardeş İl Müftüleri ilimizde düzenlenen iftar programıyla bir araya gelerek farklı camilerde vaaz ettiler. Programa katılan Kırşehir İl Müftüsü MEHMET YAMAN Kurşunlu Camii’nde, Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK Siteler Camii’nde, Kayseri İl Müftü Vekili Mehmet İZCİ Cemalettin-i Aksaray-i Camii’nde, Niğde İl Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR Atasayar Camii’nde, Kırıkkale İl Müftüsü Şahin YILDIRIM Karamanoğla Ulu Camii'nde cemaate vaaz-ı nasihatte bulundular. Kardeş şehir İl Müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen vaaz programı ve Teravih namazı sonrasında Müftülüğümüzü ziyaret eden  İl Müftülerine İl Müftümüz Cemalettin BAL Aksaray´da yürütülen Din Hizmetleri hakkında bilgiler aktardı. İl Müftüleri yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirerek bu güzel hizmetten dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler.