06.06.2018

SULTANHANI İLÇESİNE ZİYARET

Müftülüğümüz vaaz ve irşad faaliyetlerini Sultanhanı'nda devam ettirdi.
İl Müftümüz Cemalettin BAL beraberindeki vaaz ve irşad heyetiyle Sultanhanı İlçesini 05 Haziran 2018 Salı günü ziyaret etti. Vaaz ve irşad faaliyetleri kapsamında Sultanhanı'nı ziyaret eden irşad heyeti çeşitli camilerde teravih namazı öncesinde vaaz ve irşad faaliyetlerinde bulundular.
Düzenlenen vaaz ve irşad programda İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Yaşar ZENGİN, Uzman Vaiz Ali ERGİN, Uzman Vaiz Murat KAYNAR, Vaiz Fatih KAYA, Uzman Vaiz Mehmet ESER, Hac ve Umre Şube Müdürü Binyamin MIRIK, Mürakıb Mustafa BÜLBÜL çeşitli camilerde vaaz ederek cami cemaatinin çeşitli sorularını cevapladılar. Program ziyaretleri sebebiyle İl Müftümüz Cemalettin BAL'a teşekkür eden Sultahanılılar ile birlikte hasbihal edilerek son buldu. Programı tertip edip Sultanhanı'na davet eden Sultanhanı belediye başkanı Fahri SOLAK ve Sultanhanı İlçe Müftü Vekili M.Fatih YAR ilçeye yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek müftülüğümüze teşekkürlerini ilettiler.