20.06.2018

YAZ KURSLARI İÇİN SEMİNER DÜZENLENDİ

Müftülüğümüz tarafından 25 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur'an Kursları için seminer düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Yaz Kur'an Kursları için 21 Haziran 2018 Perşembe günü İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için, 22 Haziran 2018 Cuma günü Kur'an Kursu Öğrticileri için iki gün süreyle "Yaz Kur'an Kurslarının  Önemi ve Kur'an Eğitimi" konulu seminer düzenledi. Müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştrilen seminer Kur'anı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftümüz Cemalettin BAL açılış konuşmasında, geçmişten günümüze Kur'an eğitiminde çekilen zorluklardan bahsetti ve küçük yaşta verilecek Kur'an eğitiminin önemine değindi. İl Müftümüz Cemalettin BAL yaz kurslarının hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasının sonunda din görevlilerinin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Kurs verecek olan din görevlilerine gerekli bilgilendirmelerin yapılmasının ardından seminer sona erdi.