05.07.2018

MÜFTÜ KAVİLLİOĞLU MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Hatay İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU, beraberindeki heyet ile birlikte İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret etti.

05 Temmuz 2018 Perşembe günü Hatay İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU,  Müftülük makamına yaptıkları ziyaretlerinde İl Müftümüz Cemalettin BAL ile çeşitli konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Müftü KAVİLLİOĞLU, 2. Kılıçarslan Konferans Salonunda devam eden Hizmet İçi Eğitim seminerini de ziyaret ederek Kur’an Kursu Öğreticilerine kısa konuşma yaptı.

Görüşmelerinin sonunda müftülüğümüzde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Müftümüz Cemalettin BAL, Hatay İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti.