10.08.2018

ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR KURAN KURSU EĞİTİME BAŞLADI

Eskil İlçesinde yapımı tamamlanan 60 öğrenci kapasiteli Şehit Ömer Halis Demir Erkek Yatılı Kuran Kursu Eğitim ve Öğretime açıldı.

09 Ağustos 2018 Perşembe günü Eskil ilçe Müftülüğünün organize ettiği açılış programı Kuranı Kerim tilavetiyle başladı ve sonrasında Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna açılış konuşmasını yaptı. Protokol konuşmalarının devamında Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal, Kuran kurslarının toplumumuzdaki yeri ve önemi konulu konuşma yaparak kursun yapımına katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti. Kuran Kursunun yapımında yardımını esirgemeyen Hayırseverlere Teşekkür belgelerini İl Müftüsü Cemalettin Bal ve İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal verdi. Ardından kurdele kesimiyle açılışı gerçekleşen Şehit Ömer Halis Demir Kuran Kursunun bölümleri tanıtıldı.

Program sonrasında İl Müftüsü Cemalettin Bal, Kaymakam Yavuz Kartal’ ı makamında ziyaret ederek çeşitli konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu.