31.12.2018

AKÇED, İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL’A ZİYARETTE BULUNDU

Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) Yönetim Kurulu Başkanı Musa Erdoğan beraberindeki heyet ile birlikte 31 Aralık 2018 Pazartesi günü İl Müftümüz Cemalettin Bal' ı makamında ziyaret etti.

Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Musa Erdoğan’ın beraberindeki heyetle Müftülüğümüze yaptığı ziyarette, Aksaray’daki gençlere yönelik yapacakları projeleri İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a sunarak  istişarelerde bulundular. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı görüşmenin sonunda İl Müftümüz Cemalettin Bal, AKÇED Başkanı Musa Erdoğan’ a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.