03.01.2019

KADEM DUALARLA AÇILDI

45. Kadın ve Demokrasi Derneği Aksaray’da düzenlenen programla açıldı. İlimizde faaliyete geçen Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) Aksaray Temsilciliği’nin açılış duasını İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptı. 03 Ocak 2019 tarihinde Gala Deluxe Düğün Salonunda düzenlenen program Sn. Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hanımefendinin katılımlarıyla gerçekleşti. Protokol konuşmaları sonrasında İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın duasıyla kurdele kesilerek Türkiye genelinde 45. Kadın ve Demokrasi Derneği olan Aksaray Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Aksaray Valisi Sn. Ali Mantı ile birlikte çok sayıda kurum amirinin de katıldığı açılış programında çeşitli ikramlar yapıldı. Program sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, KADEM Aksaray Temsilciliği’nin  İlimize ve halkımıza hayırlı hizmetler sunması temennisinde bulundu.