10.06.2019

HAYDİ GENÇLER BURAYA

Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü olarak yaklaşan yaz tatili dolayısıyla lise ve üniversite gençlerine yönelik 5 haftalık gençlik akademisi programına hazırlanıyoruz. Liseli bayan öğrencilere öğleden önce, üniversiteli bayan öğrencilere öğleden sonra, erkek öğrencilere ise 16:00 - 19:00 saatleri arasında hafta içi beş gün yapılacak olan programda Kur’an-ı Kerim, tecvid, meal, siyer, ilmihal, adab-ı muaşeret, abide şahsiyetleri ders olarak işleyeceğiz. Ayrıca haftanın belli günlerinde çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerle yaz günlerini değerlendireceğiz. Siz değerli gençler evet evet siz lise ve üniversite öğrencisi gençlerimiz sizleri bekliyoruz. Kayıt tarihlerimiz 1 Haziran- 21 Haziran. Kontenjan sınırlıdır.
Başvuru ve iletişim: Aksaray İl Müftülüğü