05.07.2019

YAZ KURAN KURSLARINA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Her sene milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “Yaz Kur'an Kursları” devam ediyor.

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında hizmet veren "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" sloganıyla başlayan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Hz. Ebu Bekir Camii, Memiş Sultan Karakuş Kuran Kursu - 4-6 Yaş Kuran Kuran Kursuna yapılan ziyaret vesilesiyle cami görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinden kurslardaki eğitim ve öğrencilerin genel durumları, kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan öğretim yöntemleri hakkında bilgi alan İl Müftümüz Cemalettin Bal, kurslara devam eden öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlara dini konularda sorular sorup, Kur’an-ı Kerim okuttu. Öğrencileri de dinleyerek onlara çeşitli nasihatte bulundu, başarılar diledi ve çeşitli hediyeler verdi.