10.07.2019

TEMMUZ AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI GÜLAĞAÇ'TA YAPILDI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilimiz ve ilçelerimizde yapılacak olan hizmetlerin değerlendirilmesi ve daha etkili kılınabilmesi için 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Gülağaç'ta toplantı yapıldı.
İl Müftümüz Cemalettin Bal başkanlığında yapılan toplantıda, il genelinde yürütülen din hizmetleri ve din eğitimi, Hac ve umre hizmetleri ile ilgili yapılan faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Ayrıca Kurban Bayramı öncesinde ve Bayram günlerinde İlimiz genelinde yapılacak faaliyetler hakkında istişareler yapıldı.
Toplantı sonrasında öğle namazını kıldıran İl Müftümüz Cemalettin Bal, namazın ardından cami cemaatine sohbette bulundu ve akıllarına takılan sorunları cevaplandırdı.
Yapılan toplantıya İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın ve tüm ilçe müftüleri katıldı.