17.01.2022

Diyanet işleri Başkan yardımcısı Sn. İbrahim Hilmi KARSLI Hocamız İlimizi Ziyaret Etti.

Diyanet işleri Başkan yardımcısı Sn. İbrahim Hilmi KARSLI hocamızın 13-14 Ocak ziyaretleri kapsamında, il Müftümüz Sn. Hasan Hüseyin GÜLLER ile birlikte; Geylani Erkek Kuran kursunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etmesi, Aksaray Belediye Başkanı Sn. Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etmesi, Hz. Hatice Kuran Kursu 4-6 yaş öğrencilerimizi ziyaret ederek verilen eğitimleri yerinde görmesi, Aksaray Ulu Camimizde cuma vaazı ederek cemaatimizle sohbet etmesi, RTE Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen DÖGEP toplantısında öğretmenlere konferans vermesi ve son olarak öğrencilerin hazırladığı sergiyi ziyaret etmesiyle ilimiz ziyaretlerini sonlandırdı.