28.06.2022

Aksaray Üniversitesi İslami ilimler Fakültesi Dekanı Prof. Doktor Necmettin Aygün‘den İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'e Destek Ziyareti.

Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Doktor Necmettin Aygün İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'i makamında ziyaret ederek “Son günlerde bazı basın organlarında yer alan karalama amaçlı asılsız haberlere ve iddialara asla itibar etmiyoruz. Aksaray’da yaptığınız hizmetler için size teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette ayrıca İslami İlimler Fakültesi ve İl Müftülüğümüz arasında yılboyu yapılan çalışmalar ve gelecekteki plan ve projeler konuşuldu. İl Müftümüz Güller, Profesör Aygün ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.