09.09.2022

Cumhuriyet Mahallesindeki Alişan Ayşe Hatice Düzgünler Camii Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılıyla açıldı

Hayırsever İş insanı Mehmet Düzgün tarafından yaklaşık bir buçuk yılda tamamlanan ve ibadete hazır hale getirilen Cumhuriyet Mahallesindeki Alişan Ayşe Hatice Düzgünler Camii, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Miletvekilleri, İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller ve vatandaşların katılımıyla ibadete açıldı. Cuma namazından önce mevlid-i şerif, Kuranı kerim okunması ve İl Müftümüzün vaaz etmesiyle başlayan program namazdan sonra açılış kurdelesinin kesilmesi, İl Müftümüzün açılış duası ve Bakan Murat Kurum'un hayırsever Mehmet Düzgün'e belge takdimi ile son buldu.