24.05.2023

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Tapduk Emre Camiinde vatandaşların katılım sağladığı yağmur ve bereket duası programına katıldı. İl Müftümüz Işıldar öğle namazı öncesi vaaz verdi. Sonrası ise namaz kıldırıp dua etti. Duasında İl Müftümüz: “Ey mülkün yegâne sahibi olan Yüce Rabbimiz! Bizleri sayısız nimetlerle donatan, sıkıntılarımızı gideren, dertlerimizin dermanı olan Yüce Rabbimiz! Biz aciz kullarınız! Sana sığındık, kapına geldik. Ellerimizi semaya, dillerimizi duaya, gönüllerimizi şefkat ve merhametine açtık Ya Rab. Halimizi Sana arz ediyoruz, bizleri dergahından boş çevirme Allah’ım! Nusretini, rahmetini, lütfunu, keremini, inayetini istiyoruz. Bizlere lütfeyle Allah’ım!