02.06.2023

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Ortaköy İlçe Müftülüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik olmak üzere, Ortaköy Fen Lisesi konferans salonunda, milli ve manevi değerlerimiz konulu konferans verdi.

İl Müftümüz Veysel Işıldar, Ortaköy İlçe Müftülüğü tarafından lise öğrencilerine  yönelik olmak üzere, Ortaköy Fen Lisesi konferans salonunda, milli ve manevi değerlerimiz konulu konferans verdi. Konferansda İl Müftümüz Işıldar, öğrencilere; Peygamber efendimizin hayatından, Kelime-i Şahadetin anlamından, dini ve milli değerlerimizden ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın görevlerinden bahsetti. Program sonunda İl Müftümüz, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti.