05.06.2023

İl Müftülüğümüz tarafından 4-6 yaş Kur'an-ı Kerim kurslarının kuruluşunun 10. yılı münasebetiyle kutlama programı gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik, sahih bir din ve ahlak gelişimi göstermelerine katkı sağlamak amacıyla açılan 4-6 yaş Kur'an kursları, 10. yılını kutladı. Programa; Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Akparti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, diğer protokol üyeleri ve öğrencilerin velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kur'an tilavetiyle devam etti.
Programda konuşan İl Müftümüz Veysel Işıldar, "4-6 Yaş Kuran kurslarının öneminden bahsedip, şöyle devam etti: evlatlarını bizlere emanet eden ebeveynlere ve onların yetiştirilmesi hususunda azami gayret gösterip, emek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
4-6 yaş grubu öğrencilerin etkinlik ve gösterileri ile devam eden program, minik öğrenciler tarafından dua edilmesi ve 4-6 yaş grubu kurslarda görev yapan öğreticilere plaket takdimi ile sona erdi.