23.03.2017

"ULU ÇINARLARIN GÖLGESİNDE"

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 22 mart 2017 Çarşamba günü ilimiz A.Kadir Üçyıldız Huzurevinde program düzenledi.

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından hazırlanan “Ulu Çınarların Gölgesinde” isimli program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Tülay Demirci yaptı. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin Bal, Huzur evi sakinlerine yaptığı konuşmasında Allah’ ı (c.c) zikretmenin önemine değinerek yapılan ibadetlerle insanın Allah’ ın koruması altında olduğunu ifade etti. İl Müftümüz Cemalettin Bal, dua ile sonlandırdığı konuşmasının sonrasında Müftülüğümüz 4-6 yaş Fatih Kuran Kursu öğrencilerinin ilahileri ve şiirleri sahne aldı.  4-6 yaş Kuran Kursu Öğrencilerinin sevgi dolu sunumları sonrasında Huzurevi sakinlerine Zemzem, Hurma, Tesbih ve Gül dağıtıldı. Huzurevi sakinleriyle tanışan İl Müftümüz Cemalettin Bal, hasbihal ederek taleplerini dinledi.  Neşeli geçen vakitler sonunda Huzurevi sakinleri programı beğendiklerini ve bu tür ziyaretlerle kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline teşekkür ettiler.

A.Kadir Üçyıldız Huzurevinde düzenlenen programa İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Asü Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayhan Özçifçi, Huzur evi Müdürü Kenan Aktaş, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah Ekiz ve Aile Dini Rehberlik Bürosu personeli Katıldı.