19.04.2017

"İNSANLIK İNSANA EMANETTİR"

İl Müftülüğümüz 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 18 Nisan 2017 Salı günü kadınlara yönelik program düzenledi.

Aksaray Kültür Merkezinde kadınlara yönelik düzenlenen program Kuranı kerim tilavetiyle başladı. Akabinde 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası ana teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu sinevizyonu ve Aile ve Dini Rehberlik Büroları tanıtım filmi izlendi. “İnsanlık insana emanettir” ifadesine değinerek açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin Bal, salonu dolduran katılımcılara teşekkür etti. Programa konuşmacı olarak katılan Aile ve Dini Rehberlik Başkanı Sedide Akbulut’ un "Hz.Peygamber ve Güven Toplumu" konulu coşkulu konferansı ile devam etti. Konferans sonunda ilimiz merkez 4-6 yaş grubu Kuran kursu öğrencilerinin etkinlikleri ile sahne renklendi. Yoğun ilgi gören program sonunda katılımcılara gül ve kitap hediye edildi.