23.10.2024

Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi

Aksaray Belediyesi, İl Müftülüğümüz, Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen sabah namazı buluşması 20 Ekim Pazar günü Ulu Cami’de gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Veysel Işıldar sabah namazı öncesi camiyi dolduran cemaate sohbet etti. Özellikle gençlerin ve çocukların camide oluşundan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftümüz; Peygamber Efendimiz’in (s.a.s) ‘Yedi sınıf insan vardır ki Allah’u Teala onları hiçbir gölgenin bulunmadığı (kıyamet) gününde Arş’ın gölgesinde gölgelendirir. Bunlardan birisi de Allah’a ibadetle büyüyen gençtir.’  Hadis-i Şerifini hatırlattı.

İl Müftümüz Veysel Işıldar’ın kıldırdığı sabah namazı, namaz sonrası edilen dualarla sabah namazı buluşması programı sona erdi. Program sonrası Aksaray Belediyesi tarafından çorba ikram edildi.