03.07.2019

ENGELLER BİRER BİRER KALKIYOR

İşaret Dili Kursuna katılan Din gönüllüleri sertifikalarını İl Müftümüz Cemalettin Bal’dan teslim aldılar.

Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü ve Halk Eğitim Merkezi beraberliğinde düzenlenen İşaret Dili Kursu başarılı bir şekilde tamamlandı ve ilimizde çeşitli cami ve Kuran kurslarında görev yapan Din görevlileri sertifikalarını teslim aldılar.
Müftülüğümüz Cemalettin Aksaray-i Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda konuşan İl Müftümüz Cemalettin Bal, Din hizmetleri ve Din eğitimi konusunda her kesime ulaşılabilmesi konusunda engellerin birer birer kalktığını ifade ederek engellilere yönelik yapılabilecek projelerden bahsetti.
Sertifikalarını teslim alan Din gönüllüleri bu projeden ve yapılan tüm hizmetlerden dolayı İl Müftümüze, Müftülüğümüze ve Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğüne teşekkürlerini ileterek din eğitimi konusunda bu tür projelerin daha fazla yapılması talep ettiler. Programın sonunda İl Müftümüz Cemalettin Bal başarılarından ve işaret diline gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Din gönüllülerine teşekkürler etti.