12.07.2017

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

İl Müftümüz Cemalettin Bal 15 Temmuz senei devriyesi münasebetiyle Şehitler ve Gaziler için düzenlenen anma programına katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce tertip edilen Şehitler ve Gazileri anma programı 11.07.2017 Salı günü Şehitlerimize Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Sonrasında İmamı Azam Cami Müezzin Kayyımı Akif Güreldi’ nin Kuranı Kerim tilaveti ve Protokol konuşmaları yer aldı. Şehitlik ziyaretleri ve karanfil konulmasının ardından İl Müftümüz Cemalettin Bal dua etti.
Program için öğle namazı öncesi Merkez Karamanoğlu Ulu camine geçildi. Ulu camii görevlilerimizce Mevlidi Şerif, Aşrı şerifler okunmasıyla manevi duygular hissedildi. Akabinde yaptığı vaazında Şehitlik ve Gazilik mertebelerine değinen İl Müftümüz Cemalettin Bal okunan hatimlerin duasını yaptı.