02.03.2018

4-6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRETİCİLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüz İlimizde görevli 4-6 yaş grubu Kuran Kursu yöneticileri ve öğreticileri için 23.02.2018 Cuma günü eğitim semineri düzenledi.

İl Müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleşen program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İlimiz genelinde görev yapan 4-6 yaş grubu Kuran Kursu Öğreticileri için düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, bu tür eğitim seminerlerinin verimliliği artıracağını ifade ederek, 4-6 yaş Kuran Kursu öğreticiliğinin ulvi bir görev olduğuna dikkat çekti. Sonrasında Fatih 4-6 yaş Kuran Kursu Öğreticisi Emine Büşra Yılmazer ve Yavuz Sultan Selim 4-6 yaş Kuran Kursu Öğreticisi Ayşe Avcı, "Mesleki ve İdari" konularda yapılan tecrübeli çalışmalarını çeşitli önerilerle personele aktardılar.

Yaklaşık dört saat süren seminerin sonunda memnuniyetlerini dile getiren 4-6 yaş gurubu Kur’an Kursu Öğreticileri bu tür seminerlerin devamını talep ettiler. Seminere İl Müftü Yardımcısı Ali Işık ile birlikte Din Hizmetleri Şube Müdürü Hayrullah Ekiz de katıldı.