04.10.2018

DİN HİZMETİNE ADANMIŞ GÖNÜLLERE ZİYARET

İl Müftümüz Cemalettin Bal, beraberindeki Din görevlileriyle Emektar Din gönüllülerini ve Din hizmetine yardımını esirgemeyen hayırseverleri evlerinde ziyaret etti.

2018 yılı 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 3.10.2018 Çarşamba günü emekli İmam Hatiplerden Ali Çakıroğlu, Ramazan Akyüz, Mehmet Yiğit’ i ve hayırseverlerden Gülizar Emekli hanımefendi' yi ziyaret eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, kendileriyle ayrı ayrı hasbihal de bulunarak “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nı tebrik etti. Din hizmetine emek sarfetmenin, bu uğurda maddi, manevi destek sağlamanın önemine değinen İl Müftümüz Cemalettin Bal, ziyaretlerinin sonunda plaket takdiminde bulundu.

Evlerine yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini ifade eden hayırsever hanımefendi ve emektar İmam Hatipler, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ettiler.