01.06.2016

“BURS ÇAYI” MÜFTÜLÜĞÜMÜZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

Valimiz Şeref ATAKLI’ nın eşi Adile hanımefendi himayesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için aylık düzenlenen “Burs Çayı” programı 01.06.2016 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Düzenlenen “Burs Çayı” na bu ay İl Müftülüğümüz ev sahipliği yaptı. Öğretmen evindeki program, İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın eşi Ayfer BAL Hanımefendinin Açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından Aile İrşat ve Dini Rehberlik Bürosunun Tanıtım filmi sunuldu. Program son iki yılda yapılan faaliyetlerin sunumu ile devam etti.

Vali Şeref ATAKLI’ nın eşi Adile ATAKLI Hanımefendi yaptığı konuşmada bu tür faaliyetlerinin ihtiyaç sahipleri için yapıldığını ve fevkalade bir fayda sağladığını ifade etti. Çok sayıda kurum amirlerinin eşleri Hanımefendilerin katıldığı program hediye takdimiyle son buldu.