30.03.2017

DR. HÜSEYİN AĞIR’ A SON GÖREV YAPILDI

İlimiz Eskil ilçesi Aile sağlığı merkezinde emekli polis tarafından öldürülen doktor Ağır, gözyaşlarıyla Sultanhanı Kasabasında son yolculuğuna uğurlandı.

Eskil ilçesine bağlı Bozcamahmut köyünde bulunan 112 Acil Yardım ve Aile Sağlığı Merkezinde meydana gelen elim vakada ebedi hayata intikal eden Dr. Hüseyin Ağır için Sultanhanı Kasabasında Cenaze merasimi tertip edildi. 30.03.2017 Perşembe günü Sultanhanı Merkez Bekirağa Camiinde Vaaz eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğlen namazına müteakiben merhum Dr. Hüseyin Ağır' ın cenaze namazını kıldırdı. Akabinde merhum Ağır, dualarla belde mezarlığına defnedildi. Okunan Kuranı Kerim ve İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın yaptığı dualar sonrasında merhum Dr. Hüseyin Ağır 'ın yakınlarına taziyede bulunuldu.