21.03.2018

YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS VERİLDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal, 21 Mart 2018 Çarşamba günü Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerine değerler eğitimi konferansı verdi.

Program Kocasinan Camii İmam-Hatibi Osman Canlıer’in Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. İlimiz Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptığı konuşmasında ahlaki değerlerimiz konusunda öğrencilerin ufkunu açacak konulara değindi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrencilere değerlerimize sahip çıkmamız konusunda tavsiyelerde bulundu. Oldukça verimli geçen ve ilgi gören programın sonunda öğrenciler İl Müftümüz Cemalettin Bal’a teşekkür ederek bu tür aktivitelerin devamını talep ettiler.

Okul Müdürü Bayar Caner, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ın Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileriyle yaptığı programdan ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.