Yakın zamanda Aksaray İdare Mahmekesi Başkanı olarak atanan Yakup Camgöz, İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'e iade-i ziyarette bulundu.
26.09.2022
İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller, İlçe ve köylerde sorunların yerinde dinlenip tespit edilmesi ve çözüm üretilmesi amacıyla yapılan muhtarlar toplantısını Ortaköy ilçesinde gerçekleşti.
16.09.2022
Cumhuriyet Mahallesindeki Alişan Ayşe Hatice Düzgünler Camii Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılıyla açıldı
09.09.2022
İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'in başkanlığında, İlimiz Müftülüğüne bağlı Hafızlık Kur'an Kursu öğreticileri ile dönem sonu değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleşti.
08.09.2022
Yakın zamanda Aksaray İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Abdullah Güleç, İl Müftümüz Hasan Hüseyin Güller'e iade-i ziyarette bulundu.
07.09.2022
Mesajlar