15.03.2021

''On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal'' konulu resim ve kompozisyon yarışması tamamlandı.

Müftülüğümüzce Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenleri belirlemek için komisyon ilçe Müftülüğümüzde bir araya geldi.

Başkanlığını İlçe Müftümüz Sayın Resul ARICI'nın yaptığı komisyonda İlçemizde Öğretmen olarak görev yapmakta olan Sayın Hayati KOSTALAK ve Rukiye ALTINOK, yine İlçe Müftülüğümüzde görevli hocalarımızdan Sayın Seyit Dede GÜZEL ve Doğan UTLU yer aldı.

Komisyonun değerlendirmesi sonucunda yarışmanın birincileri şöyle;

Resim alanında dereceye girenler

1-Cevriye SÖNMEZ

2-Gözde EROĞLU

3-Sena Nur ÖZKAN

Kompozisyon alanında dereceye girenler

1-Rukiye EROĞLU

2-Sultan EROĞLU

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ileri bir tarihte verilecektir.

Katılım sağlayan tüm öğrencilere,dereceye giren öğrencilere,desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nihat YALVAÇ Bey'e ,komisyon üyelerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ederiz.