15.02.2021

2021 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENECEK YARIŞMALAR

Başkanlığımızca; Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde taşra teşkilatında görevli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım unvanlarında görev yapan erkek personel ile Kur’an Kursu Öğreticisi unvanında görev yapan kadın personel arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenecek olup İl, Bölge ve Türkiye genelinde dereceye girenlere ödülleri verilecektir.
Yarışmaya;
Erkek Görevlilerden; Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarına Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli asıl, vekil ve sözleşmeli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi unvanlarında görev yapan erkek personel,
Kadın Görevlilerden; Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarına Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli asıl ve sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi unvanlarında görev yapan kadın personel katılabilecektir.
Şartları uygun olan personelimiz, 15 Şubat - 12 Mart 2021 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimlere müracaat edeceklerdir. Yarışma takvimi, şekli, ödüller vb. detaylı bilgi ekte yer alan Şartname’de bulunmaktadır.